diumenge, 26 de gener del 2014

PER FI UNS PUFFS!!!

Fa molt de temps que mirava puffs i més puffs mitjançant el  Pinterest, realment és una font d'inspiració inesgotable!. Intentava fer algun taller, però mai m'ho podia combinar per poder-hi anar i tots els puffs que oferien eren de ganxet....., i mira jo m'havia encapritxat amb els de punt de mitja, ves per on! (diga'm capritxosa...!).  Fins que  un dia mitjançant Instagram vaig saber que la Carmina d'Interiors Originals oferia un taller. No m'ho vaig pensar dues vegades!!! Primer de tot perquè fa molt de temps que ens seguim i tenia moltíssimes ganes de conèixe-la, i segon que és una artistassa! heu vist quines coses més xules ven a través del seu blog? impressionant. O sigui que m'hi vaig apuntar!. Ara ve la part bona.....

  • m'ho podia combinar? NO
  • estava a prop de casa? NO (considerant 126 km de casa lluny, clar!)
  • tenia cangur del Nil? NO
  • El Pep treballava? SI (feia nits, o sigui que en cas que el seu pare hagués estat a casa aquell dissabte havia de dormir!)
Tot apuntava a que era el meu taller, oi (ja ja ja). DONCS SI!!!  la Carmina i la Pilar (mestressa de la botiga TRIKOTEM on es feia el taller)  m'ho van posar molt fàcil. La Pilar té un fill de l'edat del Nil, en Maiol que podrien jugar junts, i la Carmina té una noia de 15 anys, l'Alba que els faria de cangur tot el matí. Com t'hi pots negar amb tantes facilitats, oi?????.
Arriba l'esperat dissabte del mes de novembre, el Pep ja és a casa (7 del matí) plovia molt, feia fred.....i decideix acompanyar-nos (jo i el Nil) perquè anem lluny i li sap greu.....SOM-HI!!!! Passem per Tarragona, enfilem cap a Mora d'Ebre i................................. rebo un missatge de la Carmina i em diu que el taller s'ha suspès perquè està tot nevat i les carreteres tallades i nosaltres ja erem a TARRAGONA!!!! NO M'HO PUC CREURE!!!  recordeu alguna altre nevada del mes de Novembre, nooooooooooooooooooooo! Només aquell dissabte!!!!!!!! el meu dissabte!!!!!!!!!!!
Però aqui no acaba la cosa, quan la Carmina sap que ja som a Tarragona, planteja un canvi de plans i ens rep a Vandellós, al Casal de Vandellós on finalment ens vem conèixer (un súper plaer)  i em va improvitzar el taller! UN SOL!!!  l'Alba  va jugar amb el Nil al dòmino, les dames, a la oca, al billar, i perquè no hi havien més jocs !!! quina paciència! (i el Pep llegint el diari mentre se li tancaven els ulls...pobre). La única cosa que em va saber greu va ser no conèixer la Pilar i estar al seu racó, TRIKOTEM. Però temps al temps. HI TORNAREM!!! (a la primavera,. clar, ja ja ja).

I ara, després d'aquesta història un seguit de fotos (pot ser en poso masses, però després de totes les dificultats deixeu-me que m'esplaii, je je je).
A veure si us agraden.
Comencem!


Ja que hi erem en vaig fer dos. Regal de Reis per les meves nebodes. Els colors els vaig triar en funció dels colors de les seves habitacions. 
Aqui els teniu "desinflats":

I voilà!!


I ara la bateria de fotos: 
  




Ja m'he quedat descansada!!!!  ja ja ja. (Ara estic amb els puff que no paro!, ja en tinc més....)

Petonassos (i gràcies per la paciència...).

ANNA





24 comentaris:

  1. M'encanten Anna, jo tb en vull fer un de color blanc i no trobo el moment! Quantes troques de trapillo utilitzes? Q neva a la LLacuna?
    Una abraçada :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Raquel, he utilitzat una sola troca de trapillo pel groc, perquè és més prim, però del de color blau en vaig gastar una i mitja!.
      Està nevant a Sant Martí? no mèspantis!!! Aqui encara no neva!

      Anna

      Elimina
  2. Que "xulus", i quins colors tan macos. Bona setmana, petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Lourdes, per seguir-me i per comentar. Molt bona setmana per tu també!.

      Anna

      Elimina
  3. Que macos!!!! i els colors son una pasada!!!! m'encanten!!!

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mònica,

      A mi personalment em va encantar treballar el blau, el groc també, però com el blau cap! A vegades trobar un trapillo tant elàstic, gruixut i tant regular és una loteria, i a mi em va tocar!.

      Gràcies per ser-hi i no faltar. Ets un sol!!!

      Anna

      Elimina
  4. Vaya tela!!!!!!!!!! De puffs!!! M'encanten en mitja, MOLT!!!!! I nena...aquell dissabte el que no va dormir va ser en Murphy! Que volia que et sortís tot malament...però per sort, no se'n va sortir!!!! Jajajajajaj!!!! Una abraçada guapa, em va encantar la teva visita sorpresa ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has vist quin dissabte! ja no em podia passar res més!!! ja ja ja. I feia un fred...i tot el sant dia plovent i nevant...i nosaltres per aquests mons de Déu! vaya tela!!!!! però també ha vam haver moltes coses bones. De tot sempre hi ha coses bones, oi?
      La visita que et vaig fer va ser súper fugaç! tinc un client a Viladrau que el visiten els comercials habituals, però tenia un problema tècnic i m'hi vaig haver de desplaçar i clar no podia deixar passar fer-te una abraçada. Passava per davant i li vaig dir al company. PARA JA VINC!!!! Ja ja ja

      Petonassos guapa!!!!

      Una pregunta, has cambiat el blog? tenies algun problema?

      Molt bona setmana!

      Anna

      Elimina
  5. Doncs tens molta raó! els puffs de mitja són molt més bonics que els de ganxet... m'has fet tornar a agafar ganes de començar el meu ;)
    Felicitats per la feina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va vinga e veure si en fas un i me'l ensenyes! realment són molt "resultons".

      Una abraçada!

      Anna

      Elimina
  6. Són preciosos!!! Els colors són molt xulos i és una manera de donar-li sortida al trapillo decorant la casa!!!;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa!
      Doncs si que és una bona sortida. Tot el que sigui reutilitzar és molt interessant i els resultats són genials.
      Una forta abraçada. A veure si puc fer algun "granny" dels teus (ja saps que no et perdo de vista!).

      ANNA

      Elimina
    2. jijijijijijij! Amb tantes xarxes socials casi bé és impossible!!!!

      Núria

      Elimina
  7. Uns Puff molt divertits i uns colors molt llampans
    Bona setmana !!!

    ResponElimina
  8. Anna!!! Que xulus!!! I fets amb mitja!!! A mi m'encantria fer-me un puf però ocupen lo seu i el menjador ja el tinc invadit...jajjaja!! Xulissims !!! Vaya tela amb la història... sort que va tenir un final feliç!! Ara ja saps fer-los i ja et veig, non-stop!! Petonets maca!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veus, ja n'he fet un altre que ja us el ensenyaré. Mira noia saps aquelles coses que vols fer i no saps? doncs a mi amb els puff em va passar, i fins que no en vaig saber no vaig para.
      A mi m'escanten!!!

      Moltes gràcies pel comentari!!!

      Ens anem "veient" !!!!!

      Elimina
  9. Però no em diguis que no va valer la pena totes les peripècies que vàreu passar???!!! Els puffs t'han quedat genials!! M'encanten!!
    Muaks

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ja ja si que va valer la pena, si!!!!
      Gràcies guapíssima!

      Anna

      Elimina