dijous, 21 de març del 2013

TRAPILLO AMB PUNT DE MITJA


Fa ja un mes i mig (a finals de febrer) vaig anar a Nido de Abeja a fer un curset de cabàs de trapillo amb punt de mitja.
Era un divendres a les 5 de la tarda a Barcelona, tenia permís de la feina perquè aquell mati havien fet una petita operació ambulatòria a la meva mare i vaig ser amb ella. Tot havia anat bé, ella reposava a casa i per la tarda...........ufff.......... genial.

Surto de casa a peu tot caminat en mig de Gràcia, el meu barri, passo per davant de la meva escola (ara és un supermercat, aixxxxx que poc poètic, oi? el Col·legi Montseny del Carrer Encarnació) i xino-xano vaig anar descobrint racons, recordant carrers, botigues que ja no hi son, botigues noves....no tenia cap pressa, aquell divendres el temps no apretava gens. Feia temps que no passejava. A Barcelona hi anem molt, a veure l'àvia, al teatre amb el Nil, a fer gestions, al dentista, al Clínic (sovint, per desgràcia...), de compres..... però a passejar sola per anar a fer alguna cosa per mi i només per mi feia tant de temps!.

Entro a Nido i flipo! quin bon rotllo hi ha, quin munt de coses per fer, idees, llanes....uauuuu!.  Conec la Laura  (encantadora)  i comencem el curset set noies que no ens coneixem de res, però tenim una afició comuna i això fa que sense pensar ni improvisar comencis a parlar, a escoltar l'Anna (que té un blog anomenat la canilla ) la "mestra" molt maca i au som-hi!


Com pesen les agulles quan la peça comença a ser grandeta!.
I el resultat és:


Xulo, oi? i pràctic, ja el tinc ple de cremetes i mostres al bany, per fi un calaix endreçat, je je.


Doncs això és tot.
Per mi aquest cabàs és molt més que un simple cabàs....és el record d'un dia rodó.

Anna

17 comentaris:

  1. Ets genial. Tot i que no disposes de massa temps, esgarrapes minuts d'allà on pots. Per fer les coses que et proposes en un plis plas. Que si trapillo, ganxet, mitja, etc.... Però el millor tot és que ets la meva companya, amiga, confident i com no la mare del nostre fill Nil

    ResponElimina
  2. Molt xulo, Anna!Veig que també ets "trapillera"!
    Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et pensis, no és el que més m'agrada....però s'ha de provar tot i els cabassets són pràctics!
      Gràcies guapa!

      Elimina
  3. com m'ha agradat la part de passejar sola per Barcelona, per llocs que amb el pas del temps ja no son el que havien estat (una escola... un supermecat!) Jo ho vaig fer fa poc per Lleida, i és tot un plaer. Xino Xano i mirant cap a dalt.
    ens veiem!

    ResponElimina
  4. Molt maco! I segur que serà molt útil, ja l'anirem omplint! ;)
    Per cert, el plaer de passejar xino-xano, és incomparable!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps qui és la "culpable" de que hagi de fer panerets, oi????

      ja ja ja

      Elimina
  5. Quin gust això de dedicar-te una mica de temps, oi? Ben fet!
    El cabàs t'ha quedat molt xulo i segur que et va la mar de bé!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. T'ha quedat molt bé la cistella, queda bé feta de mitja. I quina enveja m'has fet.... passejar sola per Barcelona! fa anys que no ho faig.

    ResponElimina
  7. Ei!!! t'estas tornant una "pofessional" de les dues agulles, ha quedat molt maco. A mi també m'agrada passejar pels carrerons del meu poble quan he d'anar al centre vaig caminant i intento anar cada vegada per un carrer distint.

    Petonets

    ResponElimina
  8. Anna xulíssim, m'encanta,per cert tens un fil molt guapo, tinc el llibre de desdamasi la Cris em va dir quin era el teu fill. Unpetó

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies Anna!
    Em fa molta il·lusió el teu comentari! i el Nil què vols que et digui....guapo com tots els nostres fills. Els més guapos per les mares!!!!!

    Ja ja ja

    Una abraçada "virtual" bonica!

    Anna

    ResponElimina
  10. Xulo és poc, és PRECIÓS Anna!!! M'encanta!!! I dies com aquest ens fan falta de tant en tant oi???? Genial!!!! Un petonàs!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant va bé de tant en tant dedicar-se a una mateixa. D'això ja en fa un mes i no hi ha previsió de repetir-ho, snif, snif.

      Moltes gràcies guapa pel teu comentari

      Anna

      Elimina
  11. M'agrada molt , jo estic començant amb el tema del trapillo.

    Te deixat un premi en el meu blog. Espero que t' agradi.

    http://tipicraft.blogspot.com.es/

    Petons

    ResponElimina