dimecres, 6 de febrer del 2013

I EL SEGON TREBALL DE MITJA...

Bé sembla que no he escarmentat amb la boina, però es que fa tant de fred....
Aquesta vegada buffs, buffs i més buffs!
Fa uns mesos visitant el blog de la Montse  (que no tinc el plaer de conèixer, però la segueixo i us el recomano)  les mil i una idees vaig veure un post on feia un coll de mitja i el punt em va captivar, us deixo l'enllaç, ja ve l'hivern . Vaig intentar trobar el punt amb tutorials i cercant per internet, però no me'n vaig sortir perquè com que no sé el nom del punt no en trobava cap que s'assemblés, o sigui que finalment em vaig decidir a preguntar-li per mail i ella amablement  em va explicar el punt.
Moltes gràcies Montse!.



Heu vist quina model més guapa!, és la meva neboda, la primera en tenir un buff amb punt de mitja  fet per mi.
Doncs bé, després d'aquest primer coll n'han vingut tants...em sembla que ja n'he fet uns 14 ó 15, ja m'he descontat. D'alguns no en tinc ni fotos!

Aquests colls els he fet amb la llana Katia Maxi Merino,  té un tacte molt suau, és molt calenta, no pica  i una cosa molt important per mi alhora de triar una llana, té una paleta de colors que em va agradar molt. La treballo amb les agulles del nº8.



El coll de colors en degradat és  Katia INCA    i els colors són increïbles, oi?. Aquest l'he fet amb agulles del nº10 perquè és bastant més gruixuda.



Jo li dóno molta importància a l'assortit de colors, perquè si has treballat molt bé amb una llana i el resultat ha estat bo aleshores si vols repetir per regalar o fer encàrrecs i no té colors macos per triar et trobes molt limitada.

I el toc final...


Em va fer gràcia fer aquestes etiquetes, són sencilletes perque no tinc res d'scrap però mira...


Aquest me'l va encarregar una amiga triant-se ella mateixa la llana, aqui vaig treballar amb l'agulla del nº 10. No tinc la referència de la llana utilitzada.

Bé doncs aquests són uns quants dels colls que he fet. Encara en falten, però els deixo pel proper post...és un hivern de colls, el meu primer hivern fent ganxet i mitja!.

14 comentaris:

  1. Apa noia, que t'has tornat una experta en l'art de fer mitja. He de provar una llana gruixuda com aquesta, en mig moment tens un coll o bufanda.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Oooh quina buffs més xulos!!
    Jo conec a la Montse i és moooolt maca.
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Quina màquina! no sé d'on treus el temps!! potser alguna nit anant a dormir tard, oi?

    ResponElimina
  4. Anna, com m'agrada veure que publiques coses de mitja i ganxet!
    I veig que ets tota una experta en colls!
    Les etiquetes m'han encantat!
    Endavant, el teu blog poc a poc va prenent forma!
    Me n'alegro moltíssim!

    ResponElimina
  5. Anna, t'han quedat genials! Jo també tinc pendent de començar-ho, vaig comprar la llana i les agulles del número 10, però ups!!...em vaig endescuidar d'una cosa important!!! demanar a la Montse que m'expliqués els punts per poder començar, jeje. És que ara tinc moltes coses entre mans i no donc gaire l'abast!!
    M'encanten les etiquetes!
    Un petó ben gran!

    ResponElimina
  6. Xulíssim aquests buffs i que calentons i pràctics seràn pel fred d'aquests dies. A mi aquests tipus de buffs m'encanten. Però jo no sé fer mitja!! algun dia n'apendrem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anna, això no és problema segur que tard o d'hora n'apredras a fer de mitja i si no no pateixis que ja te'n faré un!!!

      Elimina
  7. Quina passada Anna!!! Són com el meu!!! ejejeje!!!! M'encanten, i les etiquetes també, les trobo monissimes ;) Un petó molt gran!

    ResponElimina
  8. Mare de deu senyor! Quina quantitat de bufs!! m'encanten!! La llana maxi merino de katia ja la conec, està super bé!!! I com dius, té colors molt macos! Per cert, les etiquetes genials!
    Petons!!!

    ResponElimina
  9. Quina feinada! Però quin goig fan! Maquíssims! Les etiquetes també m'agraden molt ;)!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Oohhhjjjj!!!! Que xulos!!!!! Tinc debilitat pels bufs i tot el que sigui per posar al coll.
    Un dia o altra n'hauré d'apendre.
    Per cert.....vivim molt aprop, sóc d'Igualada.
    Una abraçada.
    Anna

    ResponElimina
  11. Hola,

    Que maco! Em pots explicar com fas aquest punt, si us plau? M'agrada molt i, com que sóc novata, no en tinc ni idea. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  12. Hola Anna,

    Son ideales para el tiempo que hace, y creo que lo suyo es tener de varios colores, y así llevar todo a conjunto. Por cierto ¿podrías decirme que tipo de punto has utilizado?, tengo una lana esperando que encuentre el punto adecuado y este es muy chulo.

    Gracias y te felicito por tu blog.

    Yolanda (yolimorehe@hotmail.com)

    ResponElimina
  13. Anna!!!
    M'encanten aquestes colls, quin punt és? Em podries guiar de com fer-los?

    Moltes grácies :)

    Raquel (fetdellana.blogspot.com)

    ResponElimina