dimarts, 15 de gener del 2013

I ELS REIS VAN ARRIBAR....

Avui us explicaré una història que em fa molta il·lusió compartir, però que no té a veure amb el blog o si...perquè parlo de mi...i de La Llacuna (LLANNACUNA= Llana+Anna+La Llacuna).

En l'anterior post vaig parlar de lo nerviosos que estàvem perquè venien els Reis d'Orient...doncs vam anar cap a l'esperada cavalgata,  el Nil i el seu inseparable amic Pau, amb la banda del poble (no podia ser d'una altre manera!) acompanyant els Reis cap a la plaça per escoltar el seu discurs anual.


 
La cavalgata va ser molt lluïda, un cop érem a la plaça  vem escoltar atentament els tres discursos dels Reis.  El Nil (que és un seguidor incondicional del Rei negre) em diu:
- Mama avui vull que vingui a casa el Rei Blanc....
i jo li contesto,
- Ostres Nil això no es pot triar, hi ha molts nens i nenes i els tres reis s'han de repartir la feina. Segur que vindrà, però no sabem quin...
- Si ja, però aquest any no sé perquè m'agradaria el blanc, com que l'any passat va venir el negre...
 

I  ves per on, després de sopar una mica, truquen a casa i es presenta el Rei blanc....però aquest any sort en vem tenir dels patges, perquè el pobre Melcior  va venir tant afònic que no podia ni parlar....i el Nil li diu:
- Ha vingut el rei que jo volia!...  saps una cosa?  el meu pare està treballant....jo li donaré els seus regals...
- i el seu pare li contesta (baixet, sense cridar per culpa de la terrible afonia que tenia) ostres Nil quin pare més treballador que tens!

 
A la matinada, quan va arribar el seu pare cansat de tant treballar.......el Nil li diu
-Papa saps que ha vingut el rei blanc? T'ho has perdut, però no et preocupis jo t'he guardat els teus regals! eren les dues de la matinada...
 
És increïble el que fa la il·lusió, oi?  i si durés tota la vida!


6 comentaris:

  1. Jo també vaig veure la cavalcada, realment lluïda i la banda amb el Nil i el Pau va ser tot un espectacle, divertidíssim!!!!, amb tanta il.lusió i dedicació que tocaven de ben segur tindrem uns espectaculars futurs timbalers. A mi també em va semblar un Rei blanc molt predisposat a portar regals, a qui s'ho mereixia està clar!, felicitats a tota la família per la participació a la cavalcada d'enguany.

    ResponElimina
  2. Que bonic Anna! Mira que és bonica la innocència dels nens, i qui més no per disfrutar aquesta nit màgica on petits i grans ens il.lusionem amb aquest esdeveniment!
    Un petó!

    ResponElimina
  3. Ostres Anna...la innocència és el millor regal de la infància...quin post tan bonic!!! M'he emocionat!!! Genial...un petonet!

    ResponElimina
  4. Va ser una nit de somni. Realment la nit de Reis és màgica per petits i grans.
    El Rei Melcior.

    ResponElimina