diumenge, 16 de desembre del 2012

Tot va començar....

Un dia del mes d'abril passat una companya de la feina (va per tu Núria...) em va explicar què eren els blocs. Persones que de forma desinteressada obren una finestra de la seva vida, les seves aficions, els viatges que han fet, les seves inquietuds, la seva salut i ho comparteixen a la xarxa perquè altres ho poguem disfrutar.
Jo vaig topar amb Attic 24 i concretament em va captivar aquesta manta: Granny Stripe Blanket i ja va estar!  es va despertar un no sé què que encara no ha parat i espero que segueixi.

Doncs bé al mes de juliol ja tenia feta la primera manta!


Vaig comprar les mateixes llanes i dels mateixos colors que deia al blog  i tot i que hi ha diferències òbvies la vaig disfrutar moltíssim. És un punt molt sencill,  molt agraïda i mai t'avorreix perque cambies de color molt sovint i quan vas veient el resultat encara t'agrada més.  La Lucy de attic 24 diu que a vegades es nota el "flow" fent ganxet i jo l'he notat, la ma va sola, el ritme és constat, no se a mi em relaxa molt.


Podeu veure que a les cantonades se'm doblega una mica perque encara no sabia fer bé les cantonades (aixxxx aqui no vaig mirar prou tutorials!!!)


I per fi la última passada també la vaig fer diferent perque les ondes se'm resistien massa i vaig trobar aquest punt que em va agradar molt, s'anomena punt de cranc. Us deixo l'enllaç que a mi em va servir per fer un acabament digne: Crab Stitch.

Doncs bé aquest és el perquè d'aquest blog. Espero que m'aneu acompanyant de mica en mica.

M'agradaria demanar-vos que truqueu a La Marató de TV3, telèfon 905115050. Som moltes les persones afectades, a uns ens toca molt d'aprop i d'altres no tant, però segur segur que les nostres aportacions serviran i molt!

Bona setmana i no pareu d'inspirar-me.

17 comentaris:

  1. És xulíssima, Anna! I no pateixis pels defectes, no se´n veu cap ni un! Oooooohhhhhh, i és que la Lucy ens té enamorades...
    Moltes felicitats per aquest treball, tens tota la raó quan dius que és molt divertida de fer, moooooolt!!!!
    I moltíssimes felicitats a TOOOOOOTA CATALUNYA, un altre any hem demostrat la nostra sol·lidaritat... oh, és emocionant veure com participa tothom...
    Endavant amb el blog, Anna! Endavaaaaaaant!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cristina!!!! A Catalunya som imparables! rècord de recaptació, però sobretot rècord d'humanitat, rècord de col·laboració, rècord d'empenta, rècord de caràcter i tantes coses més que m'emociono!.

      GRÀCIES CATALUNYA!!!

      Elimina
  2. Hola Guapa! quines mantes mes xules i acolorides, m' encanten les coses amb color, amb vida, amb il.lusio i amb alegria per la vida!! i aixo es el que tu tens i demostres amb les teves creacions!
    Som un Pais imparable i increible, i per persones com tu, milers de persones vam trucar i ens vam moure ahir per aportar el nostre petit granet i poder avancar en la investigacio i lluita contra aquesta malaltia.
    Endavant Anna!
    Merce

    ResponElimina
  3. Ostres que xula!!!! Jo no hi veig cap imprefecció, tot el contrari, em sembla estupendíssima! A part, els colors són genials, plens d'alegria i vitalitat
    Un petonet

    ResponElimina
  4. Gràcies bonica, les fotos són molt casolanes, però realment és molt divertida.

    ResponElimina
  5. Ohhhhhhhhhh Anna....M'ENCANTA, M'ENCANTA!!!! Aquests colors transmeten alegria i vitalitat, i a més els granny m'encanten!!! Jo ni hi veig cap errada, està perfecte, perfecte!!! I jo també, un any més ORGULLOSISSIMA DE SER CATALANA, això no ho aconsegueixen enlloc més...estic emocionada com tu...VISCA CATALUNYA! I no paris de sorprendre'ns amb treballs com aquest!!! Un petó!

    ResponElimina
  6. La manta es xulissima, i tens raò la Lucy fa coses marevelloses, jo he fet la ripple blanket, si la vols veure pots passar pel meu blog. Jo també estic començant en aquest "mon".

    Bones festes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mònica,

      Moltes gràcies per entrar en el blog i moltes gràcies per diexar-hi un comentari. Tu que tens un blog sabràs la il·lusió que fa rebre comentaris, oi?
      Per cert passa'm el nom del teu blog que m'encantarà seguir-lo!.

      Fins molt aviat Mònica.

      Elimina
  7. Perquè no dir-ho, el tema de les mantes de colors, el punt de creu i derivats, m'atrauen més aviat poc, però veure't a la xarxa compartint les teves creacions em sembla fantàstic.

    El tema de La Marató de TV3 ha estat un èxit total. Avui he llegit al diari que és la marató de més èxit de tota la història de la televisió ("contribució per habitant") a tot Europa. Diuen tantes mentides sobre els catalans que fins i tot avorreix justificar-se i posar exemples.

    Segueix endavant Anna, sigui fent mantes o el que et passi pel cap...

    Un petó i una abraçada :)

    ResponElimina
  8. Anna maca!!!! no sabia que tenies blog!! Ja t'he linkat! :)
    Noia, quina manta taaaaaaaaant preciosa!! quina feinada mare de deu senyor!!! Pots estar-ne molt orgullosa! Felicitats!!!!

    El diumenge va ser fantàstic! Jo desgraciadament m'ha tocat molt d'aprop, i quan vaig veure l'èxit d'aquesta edició... ufff... no et puc explicar l'emoció!! Quin país que tenim! en podem estar molt orgullosos!!!

    Ens anem seguint per la blogesfera!
    un peto!

    ResponElimina
  9. Hola Anna,

    Encantada de conèixe't!!!He passejat pel teu blog i m'encanta!!! Ara mateix me'n faig seguidora!!!
    Aprofito per desitjar-te que passis unes bones festes de Nadal!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Judith,

      Jo ja fa temps que et segueixo! Moltes gràcies i que passis unes bones festes!

      Elimina
  10. Ànims Anna, em sembla una manera preciosa de començar un blog! Imagino que la Lucy no té ni idea de quantes hem començat en aquest món seguint el seu exemple, jiji.
    Ens anem llegint!

    ResponElimina
  11. Hola Anna! A través del blog de la Júlia he descobert el teu... I ja et segueixo!!! Enhorabona per decidir-te a obrir el blog! Aquí estarem per veure les coses maques que fas!
    Aquesta manta és una passada; els colors són tan alegres!!!
    Bon any, Anna! I fins ben aviat!!

    ResponElimina
  12. Hola Anna!!
    Estic pensant fer una manta de ganxet i dubto i dubto i no se quina llana triar!! jeje Tu quina vas fer servir per a fer aquesta?

    Una abraçada i fins aviat :)

    ResponElimina
  13. Hola Anna!
    Saps? Jo també tinc començada una manta com aquesta, i amb les mateixes llanes! :)
    T'ha quedat preciosa!
    Et puc preguntar quines dimensions té?
    Gràcies!

    ResponElimina