dijous, 6 de desembre del 2012

Nil

Fa uns dies que tinc el blog preparat, el disseny, els colors, els blogs que segueixo....

Si veieu el meu llistat de blogs veureu que són originals, creatius, àgils, actuals, propers, entranyables, plens de colors, tots i cadascun d'ells són especials per algun motiu o altre i per tant comprendreu ràpidament els meus dubtes de fer la primera entrada... 

Al Pep (al meu company, amic, confident, amor...) cada vespre li deia,  has vist què he fet de nou?, has vist que bé ha quedat? t'agrada? tu com ho posaries? i així anar fent... i no trobava el moment de fer la primera entrada.  Em deia....potser després de Nadal perquè soc molt nova i no sé fer motius de Nadal...(tot i que la Cristina de my world of wool s'hi esforça molt!  gràcies bonica!). Potser el primer dia de l'any......potser quan hagi acabat aquesta manta que estic fent ....potser , ...no sé, no sé. Però ara ho he vist clar!!!

Avui el Nil fa 5 anys!!! i el Pep i m'ha dit: ANNA AVUI ÉS EL DIA!!!.
Per tant i dedicat al nostre fill comencem!.

Espero que aquest sigui un espai on ens trobem de tant en tant, poguem compartir projectes, aprendre i sobretot disfrutar i relaxar-nos llegint-nos als vespres a aquelles hores que els petits de casa ja dormen i trobem una estona (que ens la treiem de dormir) per mirar, llegir, admirar, inspirar-nos i en definitiva somiar.

Em fa molta il·lusió aquest petit racó.


 
preparats.....


llestos......
jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!



Doncs som-hi!!!.

 





9 comentaris:

  1. benvinguda a la xarxa!!! a veure quan pujes imatges dels brodats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uauuu això se li diu arribar i moldre!!!! quina rapidesa!.
      Bé a poc a poc però he d'ensenyar mooooltes coses.

      Gràcies Joan!.

      Elimina
    2. Moltes felicitats pel Nil i moltes felicitats per tu, Anna! Em fa contenta veure q ja t'has decidit a compartir les teves creacions. Felicitats i endavant amb el blog! I gràcies per deixar-me entrar al teu racó en el primer post!

      Elimina
    3. I tant que si. Tu hi havies de ser......

      Elimina
  2. PRECIÓS Anna...m'agrada el nom, la foto de portada amb els seus colors vius...m'encanta com escrius i el que transmets, i segurissim que m'agradarà el que ens ensenyis, segur!!! No has pogut escollir millor dia per començar el teu blog ;) No cal que et digui que et seguiré d'aprop i que sóc aquí pel que necessitis! Una abraçada molt gran, i Felicita en Nil encara que amb un dia de retard! Fins aviat!!!

    ResponElimina
  3. Anna!! Moltes felicitats!!! Desde ja et segueixo!!! Quina il.lusió!!! Ja veuràs què divertit i quantes persones coneixeràs super maques amb les mateixes inquietuds...
    Moltes felicitats també en Nil 5 anys!! Déu ni do!!
    Un petonàs i fins aviat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Júlia!!! moltes gràcies pel teu comentari i per seguir-me....no pretenc estar a l'alçada perque el teu blog és brutal, però d'aquesta forma comparteixo el que faig, tinc un "diari" de les meves cosetes i lo millor de tot és conèixer-us a tots i totes vosaltres és increible!!!
      Repeteixo gràcies i ens anirem veient pels respectius blogs!!! jo et tinc des de el principi....
      Una abraçada!

      Anna

      Elimina
  4. Bé, donat el meu tarannà crític i, perquè no dir-ho, una mica cabró, em disposava a criticar i a exercir el meu paper de mala bèstia. Però no puc!

    Felicitats al Nil! Al que encara no conec i qui sap... Felicitats a tots tres!

    Realment heu construït una llar. Un entorn envejable de felicitat que jo, probablement, mai construiré. Em fa feliç saber que una de les persones que més he estimat va cap endavant, ho dic amb la mà al cor: enhorabona!

    Anna i La Llacuna, dos conceptes que em transporten a temps pretèrits plens de bons records i de grans moments, en que tots érem més joves i més innocents. El poder de la nostàlgia...

    En fi, els meus pensaments evoquen tantes i tantes coses...

    Felicitats pel blog, i per decidir-te a compartir les teves coses en aquest estrany món de la web.

    Un petó molt fort :)

    ResponElimina