dissabte, 26 d’abril del 2014

MOLTES FELICITATS LAIA!

Avui anem a la Festa d'Aniversari de la Laia, una senyoreta que fa 7 anys i li hem fet el regal entre jo i el Nil.

Us explico, primer de tot hem fet un paneret de trapillo seguint un patró que em va agradat molt el dia que el vaig veure al canal de l'Anna Kraft, l'he descoberta fa poc, però tot i que no entenc un borrall d'alemany (només en vaig fer durant 2 cursos a la Universitat de Barcelona) per mi els videos són perfectes.


Fixeu-vos que es treballa la base amb ganxet , el contorn es treballa amb dues agulles de mitja i el fem a part


i finalment ho unim tot amb una agulla llanera. i ja veieu el resultat!


La idea és per poder guardar els clips, les gomes de cabell i tot el que ella vulgui, i per tant depen del que hi vulgui posar pot ser alt o baix.



I ara ve la part més dolça del regal, la part que ha fet el Nil:



Doncs si, per no portar-li el paneret buit, el Nil li ha fet boletes de coco, a nosaltres ens agraden molt i al Nil li encanta fer-les. Això de treballar amb les mans (ben netes, eh!) a la cuina els encanta!
La recepta facilíssima:
  • 125gr. de coco ratllat
  • 125gr. de sucre
  • 2 clares d'ous
Precalentem el forn a 180ºC, de mentres ho barregem tot molt bé amb les mans fins que queda una mescla homogènia i ja podem fer les boletes. Les coloquem en els paperets tipus madelenes petites i ja ho podem enfornar a 180ºC durant uns 10 minuts fins que veiem que ja estan dorades. A vegades les hem decorat amb una punta de xocolata fondant, o amb virutes de sucre de colors, però aquesta vegada les hem deixades sense res perquè últimament amb les mones ens hem afartat de xocolata...
Amb aquesta proporció ens han sortit 16 boles de coco (i dintre en paneret n'hi hem pogut posar una dotzena....les que falten us podeu imaginar on han anat a parar, oi?.....bé un premi pels cuiners, ja ja ja).

Ja ho tenim tot a punt!!!

Espero que us hagi agradat.

Anna