dimecres, 6 de febrer del 2013

I EL SEGON TREBALL DE MITJA...

Bé sembla que no he escarmentat amb la boina, però es que fa tant de fred....
Aquesta vegada buffs, buffs i més buffs!
Fa uns mesos visitant el blog de la Montse  (que no tinc el plaer de conèixer, però la segueixo i us el recomano)  les mil i una idees vaig veure un post on feia un coll de mitja i el punt em va captivar, us deixo l'enllaç, ja ve l'hivern . Vaig intentar trobar el punt amb tutorials i cercant per internet, però no me'n vaig sortir perquè com que no sé el nom del punt no en trobava cap que s'assemblés, o sigui que finalment em vaig decidir a preguntar-li per mail i ella amablement  em va explicar el punt.
Moltes gràcies Montse!.



Heu vist quina model més guapa!, és la meva neboda, la primera en tenir un buff amb punt de mitja  fet per mi.
Doncs bé, després d'aquest primer coll n'han vingut tants...em sembla que ja n'he fet uns 14 ó 15, ja m'he descontat. D'alguns no en tinc ni fotos!

Aquests colls els he fet amb la llana Katia Maxi Merino,  té un tacte molt suau, és molt calenta, no pica  i una cosa molt important per mi alhora de triar una llana, té una paleta de colors que em va agradar molt. La treballo amb les agulles del nº8.



El coll de colors en degradat és  Katia INCA    i els colors són increïbles, oi?. Aquest l'he fet amb agulles del nº10 perquè és bastant més gruixuda.



Jo li dóno molta importància a l'assortit de colors, perquè si has treballat molt bé amb una llana i el resultat ha estat bo aleshores si vols repetir per regalar o fer encàrrecs i no té colors macos per triar et trobes molt limitada.

I el toc final...


Em va fer gràcia fer aquestes etiquetes, són sencilletes perque no tinc res d'scrap però mira...


Aquest me'l va encarregar una amiga triant-se ella mateixa la llana, aqui vaig treballar amb l'agulla del nº 10. No tinc la referència de la llana utilitzada.

Bé doncs aquests són uns quants dels colls que he fet. Encara en falten, però els deixo pel proper post...és un hivern de colls, el meu primer hivern fent ganxet i mitja!.